بیمارستان

5 شهريور 1402
رئیس دادگستری استان بوشهر: دادگستری استان بوشهر برای ارتقا حوزه سلامت در کنار و همراه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است/گزارش تصویری
رئیس دادگستری استان بوشهر گفت: دادگستری استان بوشهر از هرگونه کمک به حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دریغ نخواهد کرد و در کنار این عزیزان هستیم.

4 شهريور 1402
توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ پزشکان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت یکم شهریورماه، زادروز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک از پزشکان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر توسط دکتر حسن ملکی زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

27 امرداد 1402
در ۴ ماهه اول سال جاری؛ بیش از ۳۰۰۰ خدمت ام.آر.ای در بیمارستان قلب بوشهر انجام شده است
رئیس بیمارستان قلب بوشهر از انجام بیش از سه هزار خدمت ام.آر.ای در این بیمارستان در ۴ ماهه اول سال جاری خبر داد.

16 امرداد 1402
دیدار رییس بیمارستان قلب بوشهر با مدیر کل بیمه سلامت استان
رییس بیمارستان قلب بوشهر با حضور جراحان قلب این بیمارستان با مدیر کل بیمه سلامت استان دیدار کردند.

2 امرداد 1402
سنکوپ را بیشتر بشناسیم
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از دست دادن ناگهانی و موقتی هوشیاری را غش کردن یا سنکوپ می‌گویند که می‌تواند ناشی از استرس، گرمازدگی، فشار عاطفی و ... باشد.

27 تير 1402
از سوی رییس بیمارستان قلب بوشهر: نفرات برتر آزمون جامع توانمندسازی پرستاری این بیمارستان تجلیل شدند
دکتر اصغر بحرانی رییس بیمارستان قلب بوشهر، از نفرات برتر آزمون جامع توانمندسازی پرستاری تجلیل کرد.

25 ارديبهشت 1402
آنوریسم آئورت، یک بیماری خطرناک اما قابل‌تشخیص و درمان
جراح قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آنوریسم آئورت یک بیماری خطرناک قلبی است، اما با تشخیص و درمان به‌موقع آن می‌توان بیمار را از مرگ نجات داد.

5 فروردين 1402
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیمارستان قلب بوشهر در ایام نوروز در حال ارائه خدمات به بیماران است/ رضایتمندی مردم در دستور کار مدافعان سلامت است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیمارستان قلب بوشهر در ایام نوروز در حال ارائه خدمات به بیماران است.

7 اسفند 1401
درمان یکی از شایع‌ترین بیماری‌های استان بوشهر در بخش سنگ‌شکن بیمارستان قلب
متخصص کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از شایع‌ترین بیماری‌های استان بوشهر سنگ کلیه است که درمان این بیماری در بخش سنگ‌شکن مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر امکان‌پذیر است.

1 دی 1401
در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱ صورت گرفت؛ ارائه خدمات درمانی به بیش از ۷۰۰۰ بیمار در بیمارستان قلب بوشهر
رئیس مرکز آموزش درمانی قلب بوشهر گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری به ۷ هزار و ۶۷۰ بیمار مراجعه‌کننده به بیمارستان قلب بوشهر خدمات درمانی ارائه شد.

15 امرداد 1397
180عمل جراحی از ابتدای سال ۹۷ در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است
از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۱۸۰عمل جراحی در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است.

1 ارديبهشت 1397
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تقدیر شد
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تجلیل کرد.

7 بهمن 1396
به مناسبت روز پرستار؛ پرستاران بیمارستان فوق تخصصی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
جمعی از مسئولین شهرستان بوشهر با حضور در بیمارستان فوق تخصصی قلب، از پرستاران این بیمارستان با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تجلیل کردند.

5 شهريور 1396
به مناسبت روز پزشک؛ جشن روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد
مراسم جشنی به مناسبت گرامیداشت زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا حکیم نامی و پرآوازه ایران و روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد.

15 امرداد 1396
در فضای روحانی و معنوی: خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند.
همزمان با میلاد هشتمین امام شیعیان، خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند.

6 فروردين 1396
عید نوروز 1396
قائم‌مقام بیمارستان تخصصی قلب در لحظه سال‌تحویل 96 در کنار پرسنل و بیماران این بیمارستان حضور یافت.

14 اسفند 1395
رییس بیمارستان قلب بوشهر خبر داد: تخت ویژه در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر افزایش ۲.۷ برابری داشته است
رییس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: از شروع دولت تدبیر و امید تعداد تخت ویژه (ICU) این بیمارستان از ۵ تخت به ۱۳ تخت افزایش داشته است.

6 بهمن 1395
ترميم سوراخ ديواره بين بطني بعد از سكته قلبي براي اولين بار در استان
سوراخ بين بطني بعد از سكته قلبي(POST MI VSDسه سانتيمتري) بعد از سكته وسيع قلبي ايجاد ميگردد.

روز رادیولوژی در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر
گرامیداشت روز رادیولوژی به روایت تصویر

ایستگاه پذیرایی ازعزادان حسینی دربیمارستان تخصصی قلب بوشهر/گزارش تصویری
ایستگاه پذیرایی ازعزاداران اباعبدالله الحسین(ع) شبهای تاسوعا و عاشورا دربیمارستان تخصصی قلب بوشهربرگزارشد.

10 تير 1395
حضور نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در بیمارستان قلب/ گزارش تصویری
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان قلب بوشهر از بیماران این بیمارستان عیادت کرد.

6 تير 1395
گامی دیگر در خودکفایی نیازهای درمانی قلب و عروق استان تعویض دریچه آئورت بدون عمل جراحی قلب برای اولین بار در استان بوشهر
متخصص قلب و فوق تخصص اینترونشنال گفت: عمل تعویض دریچه آئورت قلب به روش غیرتهاجمی و با موفقیت کامل صورت گرفت و با انجام این عمل گامی دیگر به‌سوی خودکفایی نیازهای درمانی در حوزه قلب و عروق استان بوشهر برداشته‌شد.