بازدید سرزده قائم‌مقام وزیر بهداشت از بیمارستان‌های بوشهر

15 شهريور 1395
قائم‌مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه به‌صورت سرزده از بیمارستان شهدای خلیج‌فارس، بیمارستان قلب و پلی کلینیک تخصص و فوق تخصصی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید و از نزدیک روند خدمت‌رسانی کادر بیمارستانی به شهروندان را مورد ارزیابی قرارداد.

دکتر ایرج حریرچی در این بازدید که در ساعات پایانی پنجشنبه‌شب آغاز شد و تا ساعاتی از بامداد روز جمعه ادامه داشت، ضمن ارزیابی چگونگی ارایه خدمات درمانی در این بیمارستان‌ها با بیماران، همراهان بیماران، پزشکان، پرستاران و پرسنل رده‌های مختلف بیمارستانی گفتگو کرد.
گفتنی است دکتر حریر چی از اورژانس و بخش‌های مختلف بیمارستان شهدای خلیج فارس، بیمارستان قلب بوشهر و پلی کلینیک تخصص و فوق تخصصی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید به عمل آورد.
قائم‌مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه این بازدید ضمن تشکر از کادر درمانی این بیمارستان‌ها که با تلاشی مضاعف مشغول ارایه خدمت هستند از وضعیت ارایه خدمات به شهروندان در بیمارستان‌های بوشهر اظهار خرسندی کرد.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.